П`ятниця, 29.03.2024, 09:15
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Бібліотека-філія с.Карпилівка


Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 94

Друзі сайту




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Книжкова виставка «Сучасна дитяча проза»
12:57
Книжкова виставка «Сучасна дитяча проза»
Друзі!
Запрошуємо Вас до перегляду книжкової виставки «Сучасна дитяча проза».
Корисного Вам перегляду!
     У цій серії пропонуємо ознайомитися з новою гранню творчості відомих письменників, які мають стійкий імідж у світі дитячої літератури: Іван Андрусяк, Микола Герасименко, Вітаутас В. Ландсбергіс, Катерина Паньо, Тетяна Щербаченко, Надія Гуменюк, Катерина Булах, Катерина Лебедєва.

     Іван Андрусяк «Стефа і її Чакалка».
     Ким вас лякають батьки, коли ви їх не слухаєтеся чи, скажімо, хочете ще побалуватись – а вже давно час вкладатися в ліжечко? Бабаєм? Бабою Ягою? Страшним Дідом? А ось на Слобожанщині такий персонаж – Чакалка!
 

     Микола Герасименко «Політ на черешні».
     Що не кажіть, а кмітливість – дуже хороша риса! Уміння знайти нехай трохи й незвичний, але хвацький,а головне – правильний вихід із будь-якої ситуації цінується завжди і скрізь. 
 
      

     Вітаутас В. Ландсбергіс «Мишка Зіта».
     Дивна, весела й сповнена мудрості казка про мишку на ім’я Зіта, яка спочатку була дуже несміливою, а потім із другом тарганом Алоїзасом Дзьобкою пережила кілька ризикованих пригод і вчинила не одну благородну справу.
 

     Катерина Паньо «Сонечко для мами Лу».
     У маленького Лулуки біда – захворіла мама Лу, й тепер сміливий Лулука разом з професором Ґлючкінсом вирушає на пошуки Сонечка для мами.
 
 

     Тетяна Щербаченко «Пуп Землі, або Як Даринка світ рятувала».
     Дивовижні історії про хитрулю й вередулю, а водночас про надзвичайно милу й винахідливу дівчинку Даринку, які створила для вас письменниця Тетяна Щербаченко, не залишать байдужими не лише дівчаток, а й хлопчиків (не кажучи вже про батьків).
 

     «Зросла собі квітка».
      Зазвичай буває так, що художники малюють ілюстрації до вже готових текстів. З книжкою «Зросла собі квітка» вийшло навпаки.




     Надія Гуменюк «Зустріч на Босому мосту».
      Іноді старі райони на околиці міста приховують давні й дивні таємниці… Саме з такою загадкою зіткнувся хлопчик на ім’я Радик.
 
 


      Катерина Булах «День кота».
     Дві подруги, Настя й Кароліна, у перший день літніх канікул перетворюються на кішок і мандрують знайомими околицями, аж поки не настає вечір, і їм час знову ставати людьми. Але Кароліна зникає, і знайти її допоможуть лише нові знайомі – бо з людьми тепер не поговориш…

      Катерина Лебедєва «Птаха Корабель».
      Трапляються пригоди, які складно пояснити, але від того вони ще більше захоплюють. Такими пригодами сповнена і наша книга.




Галина Бричка
Переглядів: 882 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: