П`ятниця, 19.04.2024, 11:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Бібліотека-філія с.Карпилівка


Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 94

Друзі сайту




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 11
Друзі!
До Вашої уваги список книг, які надійшли до фонду нашої бібліотеки.
Корисного Вам читання!

1. Белей Л. О. Ім'я дитини в українській родині
2. Вільчинський О. Дерева на дахах
3. Гоголь. Містика та реальність
4. Інва-nеt Вип. 28
5. Кокотюха А. Таємне джерело
6. Крістоф А. Грубий зошит
7. Малик Г. Злочинці з паралельного світу - 2
8. Мензатюк З. Зварю тобі борщику
9. Несбьо Ю. Таргани
10. Остен Дж. Доводи розсудку
11. Положій Є. Юрій Юрійович, улюбленець жінок
12. Панасенко Т. М. Марко Вовчок
13. Редінг Б. Безумці
14. Роздобудько І. ЛСД
15. Роздобудько І. Арсен
16. Сорока Ю. Арахнофобія
17. Сорока Ю. Брестська унія
18. Тагліна Ю. С. Михайло Грушевський
Переглядів: 468 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

     Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія-2014" є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в усіх адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки.
       Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія" проводиться з 2002 року. Участь можуть брати усі охочі учні 6, 7, 8 класів. Головною метою конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, а також підвищення соціального значення бібліотек.
       Під час Конкурсу учасники читають книжки і нотують прочитане у спеціальних щоденниках. Переможцями стають діти, які зможуть цікаво і ґрунтовно переказати і проаналізувати зміст прочитаних книг.

"Книгоманія-2014" - це:
- Чудова нагода долучитись до наймасштабнішого конкурсу дитячого читання в Україні.
- Можливість проявити себе у громадській діяльності.
- Нові цікаві і корисні знайомства з журналістами, видавцями, бібліотекарями, педагогами, письменниками України.
- Можливість виграти подорож до Львова на Міжнародний дитячий фестиваль у травні і відвідати безліч цікавих подій.

Конкурс проводиться в три етапи:
1-й етап (28 січня - 28 лютого) проводиться в дитячих і/або в сільських бібліотеках.
2-й етап (1 березня - 23 березня) міський/районний.
3-й етап (24-30 березня) обласний.
       Переможці 1 і 2 етапів здобувають звання відповідно "Найкращий читач бібліотеки" і "Найкращий читач району/міста". Переможці 3 етапу отримують звання "Найкращий читач України" і головний приз - поїздку до Львова на Фестиваль дитячого читання "Книгоманія", котрий є складовою Міжнародного дитячого фестивалю. Під час фестивалю Книгоманія переможці конкурсу мають насичену програму зустрічей з письменниками, конкурсів, квестів та інших розваг.
       Організатори Конкурсу: Громадська організація "Форум видавців" (ініціатор), Національна бібліотека України для дітей, Українська бібліотечна асоціація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.
       Сприяння: Українська асоціація видавців періодичної преси. 
Переглядів: 459 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

Кулик Катерина учениця 5-В класу
       Моєю першою книгою була казка "Івасик-Телесик", але, якщо пригадати краще, то й "Червона шапочка" і "Колобок". Казки в дитинстві мені читали і розповідали прабабуся і бабуся. Пізніше я сама стала читати "Кобзар" і майже вивчила одну мою найулюбленішу поему "Княгиня". Потім була дуже цікава повість "Кайдашева сім"я"! Читала я її, мабуть, разів три, так вона мені сподобалась. Наступною книгою, якою я захопилась - були "Міфи Давньої Греції", які знала, як свої п"ять пальців. Я просто обожнюю читати те, що мені подобається. Телебачення я дивлюсь не так часто, як читаю. 
       У нас є невеличка бібліотека, в якій є багато цікавих книжок. Зазвичай я нею користуюся, а також користуюся шкільною та сільською бібліотекою.
       Читаючи книги, я відпочиваю, поринаю у новий світ пригод. Тому це і моє улюблене заняття.

Відгуки про книги
Нестерчук Надія учениця 7-Б класу.
       "Коли я була маленька, мені читали книги мама і бабуся. В мене була улюблена книга, тому що там дуже гарні і яскраві ілюстрації, цікавий сюжет. Цю книгу написам Всеволод Нестайко. Але кожна дитина росте і її смаки змінюються і зараз я читаю інші книги, іншого жанру. Зараз я полюбляю історичні книги, фентезі. Любов до історичних книг передалась мені від мами, тому в нашій домашній бібліотеці багато цікавих книг. Крім історичних я також люблю фантастичні історії про вампірів, привидів та все надприродне і містичне. Книги відкривають для нас двері в цікавий, фантастичний світ, тому необхідно читати книги і розвивати свій кругозір."

Бричка Аліна Леонідівна учениця 6 - А класу 
       "Моя перша книга була "Дюймовочка" Вона сподобалась мені гарними ілюстраціями, змістом. Потім мені запам'яталась книга В. Нестайка "Тореадори з Васюківки", мені порекомендував її друг. Запам'яталась вона мені цікавими розповідями про пригоди хлопчиків. 
       Удома в мене є невеличка бібліотека, приблизно 50 книг, вони різного характеру. Тому книги для читання я беру в бібліотеці, у друзів, читаю в електронному вигляді. Як для мене найкраще читати книги не в електронному вигляді, а в традиційному. Я також люблю дивитись телевізор, у мене багато улюблених телепередач. На даний момент я читаю дуже цікаву книгу. Мені подобається багато книг. 
       Книги допомагають мені в багатьох життєвих ситуаціях."

Дежнюк Діана учениця 7-Б класу
       "Моя перша книга, що запам'яталась - це "Букварик". Вона була цікава саме через свої ілюстрації. До читання мене привчила моя матуся, вона дуже любила читати і передала мені це захоплення. Найдужче мені до вподоби була книга "Збірник зарубіжних казок". Вона запам'яталась саме тому, що були цікаво підібрані ілюстрації і дуже цікавий текст оповідань. У нас існує домашня бібліотека, яку збирала мама. Там багато книг зарубіжних, українських, довідників, словників та інших книг. Книги для читання ми зазвичай беремо в бібліотеці. 
Переглядів: 3216 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

    Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека пропонує усім, хто має читацький квиток бібліотеки на 2014 рік скористатися послугою електронної доставки документів та замовити за допомогою онлайн-форми на свою електронну поштову скриньку статті з державного бюлетеня "Вісник державних закупівель". Статті надходитимуть у форматі сканованої копії, що у роздрукованому вигляді буде рівноцінною ксерокопії документа.
       Здійснити замовлення можна за посиланням - http://libr.rv.ua/ua/order/ .
       Детальніше про послугу за посиланням - http://new.libr.rv.ua/ua/read/112-pravila-koristuvannya-elektronnoyu-dostavkoyu-dokumentiv/ 
       Якщо Ви не маєте дійсного читацького квитка, зверніться до працівника Вашої районної бібліотеки і він здійснить замовлення, використовуючи власний.
Переглядів: 499 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі!
       Запрошуємо Вас взяти участь у анкетуванні на визначення Кращої книги Рівненщини - 2013.
       Анкетування проходить в рамках обласного щорічного конкурсу "Краща книга Рівненщини", що реалізується в рамках обласної Програми підтримки національного книговидання, популяризації української книги та сприяння книгоросповсюдженню в Рівненській області на 2009-2013 роки.
     Участь в конкурсі беруть книги, які вийшли друком впродовж 5-ти останніх років.
Номінації конкурсу:
1. Прозове видання
2. Поетична збірка
3. Історико-краєзнавче видання
4. Довідкове видання
5. Документальне видання чи мемуари
       Анкети можна отримати на абонементі, читальному залі нашої бібліотеки та у всіх бібліотеках району.
ДЛЯ НАС ДУЖЕ ВАЖЛИВА САМЕ ВАША ДУМКА.
Переглядів: 471 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

     З 3 січня по 5 березня 2014 року триватиме реєстрація вступників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО). Яндекс запустив сервіс для школярів України (http://zno.yandex.ua) за допомогою якого старшокласники можуть перевірити свої знання та потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО). Онлайн-тести на Яндексі можна проходити в будь-який зручний час в бібліотеці. Завдання взято з офіційних варіантів ЗНО, підготованих Українським центром оцінювання якості освіти у 2010-2013 роках. На сервісі представлено всі предмети, з яких проводиться тестування. 
ЧЕКАЄМО НА ВАС!
Переглядів: 1767 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)