П`ятниця, 29.03.2024, 14:36
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Бібліотека-філія с.Карпилівка


Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 94

Друзі сайту




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 11 » Відгуки на прочитану книгу
12:50
Відгуки на прочитану книгу
Кулик Катерина учениця 5-В класу
       Моєю першою книгою була казка "Івасик-Телесик", але, якщо пригадати краще, то й "Червона шапочка" і "Колобок". Казки в дитинстві мені читали і розповідали прабабуся і бабуся. Пізніше я сама стала читати "Кобзар" і майже вивчила одну мою найулюбленішу поему "Княгиня". Потім була дуже цікава повість "Кайдашева сім"я"! Читала я її, мабуть, разів три, так вона мені сподобалась. Наступною книгою, якою я захопилась - були "Міфи Давньої Греції", які знала, як свої п"ять пальців. Я просто обожнюю читати те, що мені подобається. Телебачення я дивлюсь не так часто, як читаю. 
       У нас є невеличка бібліотека, в якій є багато цікавих книжок. Зазвичай я нею користуюся, а також користуюся шкільною та сільською бібліотекою.
       Читаючи книги, я відпочиваю, поринаю у новий світ пригод. Тому це і моє улюблене заняття.

Відгуки про книги
Нестерчук Надія учениця 7-Б класу.
       "Коли я була маленька, мені читали книги мама і бабуся. В мене була улюблена книга, тому що там дуже гарні і яскраві ілюстрації, цікавий сюжет. Цю книгу написам Всеволод Нестайко. Але кожна дитина росте і її смаки змінюються і зараз я читаю інші книги, іншого жанру. Зараз я полюбляю історичні книги, фентезі. Любов до історичних книг передалась мені від мами, тому в нашій домашній бібліотеці багато цікавих книг. Крім історичних я також люблю фантастичні історії про вампірів, привидів та все надприродне і містичне. Книги відкривають для нас двері в цікавий, фантастичний світ, тому необхідно читати книги і розвивати свій кругозір."

Бричка Аліна Леонідівна учениця 6 - А класу 
       "Моя перша книга була "Дюймовочка" Вона сподобалась мені гарними ілюстраціями, змістом. Потім мені запам'яталась книга В. Нестайка "Тореадори з Васюківки", мені порекомендував її друг. Запам'яталась вона мені цікавими розповідями про пригоди хлопчиків. 
       Удома в мене є невеличка бібліотека, приблизно 50 книг, вони різного характеру. Тому книги для читання я беру в бібліотеці, у друзів, читаю в електронному вигляді. Як для мене найкраще читати книги не в електронному вигляді, а в традиційному. Я також люблю дивитись телевізор, у мене багато улюблених телепередач. На даний момент я читаю дуже цікаву книгу. Мені подобається багато книг. 
       Книги допомагають мені в багатьох життєвих ситуаціях."

Дежнюк Діана учениця 7-Б класу
       "Моя перша книга, що запам'яталась - це "Букварик". Вона була цікава саме через свої ілюстрації. До читання мене привчила моя матуся, вона дуже любила читати і передала мені це захоплення. Найдужче мені до вподоби була книга "Збірник зарубіжних казок". Вона запам'яталась саме тому, що були цікаво підібрані ілюстрації і дуже цікавий текст оповідань. У нас існує домашня бібліотека, яку збирала мама. Там багато книг зарубіжних, українських, довідників, словників та інших книг. Книги для читання ми зазвичай беремо в бібліотеці. 
       На мою думку актуальні твори - це фантастика, наприклад Брема Стокера. Улюблені телепередачі - це діскавері або все, що пов'язано з природою і дикими тваринами. Зазвичай я багато читаю і мені це дуже подобається. Я бережно ставлюся до книг, їх потрібно шанувати, адже з них ми дізнаємось багато чого цікавого і корисного."
Переглядів: 3209 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: