П`ятниця, 19.04.2024, 10:41
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Бібліотека-філія с.Карпилівка


Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 94

Друзі сайту




Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 04

     На землі є багато див, створених природою і зроблених руками людини. І серед них – книжка, в якій зібрано весь неосяжний світ. Усе, що створене людським розумом, усе, до чого прагне наша душа, відображене в книжці.

     02.03.2016 році в нашій бібліотеці відбувся відбірковий етап конкурсу «Найкращий  читач  року». Учні 6-7-8 класів брали активну участь.

     У конкурсі взяло участь 15 школярів, які приємно вразили присутніх своїми розповідями-рекомендаціями. Діти представляли себе, своє дозвілля, улюблені заняття, з великою радістю повідомили про своє духовне та патріотичне збагачення  з книг.

     Найсміливішим серед учасників виявився Костюк Йосип, який представив книгу Анатолія Дімарова «На коні і під конем», підготувавши цікаву і смішну розповідь по твору. Завершуючи свій виступ, Костюк Йосип прочитав  поезію одинадцятикласниці Сороки Таїси «Задимлена столиця» про події на Майдані.

     Фантастику на конкурсі представив Мартинюк Сергій. Він в цікавій формі розповів про героїв книги М. Герасименко «Політ на черешні». Прокопчук Юлія  вразила переживанням героїв Остапа і Даринки  з твору «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки». Припав до душі Гончар Дарині твір Леоніда Конановича «Пекельний звіздар», дев’ятирічний Івась, син козака, волею долі виявляється втягненим у тисячолітнє протистояння Добра і Зла. Саме він має стати на заваді прибічником Чорнобога і врятувати Україну.

     Григорчук Аліна не тільки ознайомила з книгою О. Макарова «Монети з дідусевої скриньки», а й навела історичні факти, чому папуаси назвали Миклухо–Маклая Чоловіком із Місяця. Пригодницько-детективна повість А. Кокотюх «Мисливці за привидами» зацікавила Сукало Людмила. Вона також  зробила ілюстрацію до улюбленого твору.  Чабанова Аня розповіла про книгу Катерини Лебедевой «Птаха корабель» та зазначила, що захоплююча історія не відпускала її, доки не перегорнула останню сторінку. Осипчук Катерина вразила оповіданнями про тварин до збірки увійшли твори відомих зарубіжних письменників «Вірне серце друга». Незвідані таємниці звіриної душі, її закони, загадки навчають вірити у всеосяжну енергію Добра.

     Переможцем конкурсу став Костюк Йосип, якого ми щиро вітаємо.

     Ритм життя сучасних людей настільки стрімкий, що інколи буває важко знайти для читання вільний час. Так, звичайно, не потрібно відмовлятися від усіх благ цивілізації: від комп’ютерів, телефонів, планшетів, ноутбуків та нових віянь техніки, адже вони нам приносять користь. Просто варто пам’ятати про книгу. Яка дарує нам моральне задоволення та істинні хвилини щастя.

     Тож нехай книги входять у кожен дім. Шануйте й бережіть їх. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас через книги.

Бричка Галина, Бричка Наталія.

... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.03.2016 | Коментарі (0)